Masaže

Z masažami izboljšamo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepne in obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje. Odpravimo lahko kronične bolečine v hrbtu, pripomoremo k izboljšanju športnih rezultatov, spodbujamo odstranjevanje odpadlih snovi iz telesa, povečamo energijski pretok ter olajšamo marsikatere težave.

MasažaMasaža deluje pozitivno na psihofizično moč človeka in izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka. Telo se hitreje regenerira in strupi se lažje izločajo iz telesa.

Človek je psihofizično bitje, zato je v sedanjem stresnem življenju masaža še posebno pomembna in potrebna, ker vemo, da stres slabo vpliva na naš imunski sistem. Masaža poleg izboljšanja pretoka krvi in limfe posredno zelo ugodno učinkuje na vegetativni živčni sistem. Hkrati pa pripomore k nemotenemu delovanju presnove in k izločanju prekomerne vode iz telesa, s tem pa izboljšuje ravnovesje telesa in duha.

Masaža je kot vaskularna gimnastika, katera privede človeka do samoozdravljenja. Terapevt lahko že po nekaj minutah odkrije, da je stres in napetost mišic ublažena ali odstranjena.

Za masaže uporabljamo olja najvišje kakovosti, zato je učinek na kožo tudi kozmetičen.