Skupaj zmoremo – delavnica v Kopru

Skupaj zmoremo – program temelji na izboljšanju samopodobe. Pozitivna samopodoba in dobro samospoštovanje sta temelj duševnega zdravja in zadovoljstva v našem življenju. Prav tako pa se negativna samopodoba in nizko samospoštovanje povezujeta z vrsto osebnih stisk in težav na področju duševnega zdravja. V predavanju predstavimo značilnosti dobre in slabe samopodobe ter na enostaven in razumljiv način razložimo njun kompleksen vpliv na naše življenje. Osvetlimo zakonitosti razvoja samopodobe ter izpostavimo ključne pozitivne in negativne dejavnike pri oblikovanju zdrave samopodobe.

Ta del bo še posebno zanimiv, saj bodo slušatelji dobili veliko konkretnih in praktično uporabnih informacij, kako uporabljat metode, da se bo pri posameznikih samopodoba in samospoštovanje oblikovala na pozitiven način.

Skupaj zmoremo storiti mnogo več, kot zmore posameznik.

Seštevek 2+2=5 – energija se množi in širi – zato si dovolimo, da bomo tudi mi tisti pozitivni del celote, ki bo doprinesel nam in našemu okolju lepo sedanjost in svetlo prihodnost.

Tukaj in sedaj – je naša odločitev, kaj razmišljamo, za kaj se določimo in kam želimo.

Dovolimo si doživeti skupne lepe trenutke.

Vabimo vas v sredo, 26.10.2016, ob 19 uri – v Čitalnico Fulvia Tomizze, Čevljarska 22, Koper

Vstop prost