Program Victory

Zdravljenje in osebna rast

V programu uporabljam znanja, ki sem jih pridobila na izobraževanjih: Karmična diagnostika, Theta healing, svetovanje za ljudi v čustvenih stiskah, Pedagoško-andragoškem izobraževanju, energoterapevtsko delovanje, hipnoterapiji, Access bars. Vse to je poglobljeno na podlagi svojih dolgoletnih življenjskih in terapevtskih izkušenj.

V poteku programa vam osvetlim tiste predele vašega življenja, kjer vas kaj ovira, vam preprečuje, da bi lahko zaživeli resnično srečno, ljubeče in izpolnjeno življenje. Program je usmerjen v transformacijo, torej iz stanja, v kakršnem ste sedaj, v stanje izboljšanja. Pri tem je potrebno tudi vaše sodelovanje. Nekje 25 % dobite od terapevta, 25 % naredite sami. V procesu programa se energije obrnejo in prispevajo 50 % tako, da je vaša transformacija 100%.

Pomislite, koliko časa, denarja in ljubezni izgubljate, ko odlašate, iščete izgovore. Kako bi se vaše življenje spremenilo, če bi transformacijo naredili že v lanskem letu? Kakšno bi bilo vaše počutje danes?

SREČANJE

  • spoznavanje problema, odpiranje – odpravljanje blokad, ki vas zadržujejo v njem, čiščenje na nezavedni ravni.
  • navodila za doma
  • posnetek, ki je posnet za vas, da vam pomaga vsak dan

images (36)Ko vas spoznam, vam pripravim vaš osebni zvočni posnetek, ki vam bo pomagal vaše dnevne mislipreusmerjati od tega, kar vas muči, do tega, kar si želite. Če je vaše šibko področje zdravje, vas vodim iz stanja bolezni do stanja zdravja. Če želite preobrazbo na osebnem področju, izboljšanje samopodobe, od tega, da se podcenjujete, do tega, da se pričnete cenit na primeren način. Od stresa k sproščenosti. Posnetek lahko poslušate vsak dan, ali tedaj, ko začutite, da ga potrebujete.

 

Bolj boste vztrajni, večji in hitrejši učinek bo. Energija in informacija deluje na daljavo, tako imate vsak dan ob sebi osebnega pomočnika. Za optimalno delovanje in učinkovito spremembo je priporočljivo vsaj 5 srečanj.

Vaša osebna energijska slikaV osebnem razgovoru bomo določili program, ki je najprimernejši za vas – v danem trenutku. V času programa ste energijsko zaščiteni, saj sem na daljavo z vami povezana vsak dan, lahko me tudi pokličete, če me potrebujete. Čas programa je odvisen od vsakega posameznika, njegovega preteklega življenja in tega, kako, v kakšnem obsegu želi spremeniti svoje življenje.

ZA VAS VAM LAHKO IZDELAM TUDI OSEBNO ENERGIJSKO SLIKO, ki vam je vedno na voljo, da vam dovaja energijo in moč za vsak novi korak.