MANIFESTACIJA OBILJA 8.8.

Leto 2015 je namenjeno ozaveščanju in spoznavanju  ter sprejemanju novih energij obilja.

To leto nam podarja možnosti, da naredimo spremembo in z zavestno prisotnostjo začnemo kreirati obilje na vseh nivojih našega življenja.

Vse, kar se nam je do danes zgodilo, se je zgodilo z namenom naše rasti in ko smo zavestno prisotni, soustvarjamo svoje sedanje in bodoče življenje.

Na katerem področju našega življenja nam gre dobro,..temu smo posvečali pozornost v naši preteklosti in s tem smo v sedanjem trenutku zadovoljni.

PODROČJE, KJER NAM ŠE NE USPEVA NAJBOLJ,, PA JE POTREBNO OSVETLITI, DA LAHKO SPREGLEDAMO, KAJ DELAMO NAROBE..IN KAJ MI, KOT KREATORJI LAHKO SPREMENIMO..

VABIMO VAS NA MANIFESTACIJO:

ODPIRANJE  DUHOVNIH PORTALOV Z MEDITACIJO  OB OBALI,

8.8. OB 8 URI NA PLAŽI MOKRA MAČKA V Kopru.

Ob 7.30 uri bo telovadba – 1000 GIBOV ZA CELO TELO, SLEDI MEDITACIJA.

PO NUMEROLOŠKEM IZROČILU JE 8 ŠTEVILO OBILJA ponazarja blaginjo, intuicijo in organizacijo.

V tem številu, ki predstavlja zanko neskončnosti, se skriva zasnova za neomejene prilive denarja, časa, zamisli in vsega, kar potrebujete. Še posebej pa za izpolnitev življenjskega namena. To magično število predstavlja tudi dvojnost in združenost v »tako zgoraj kot spodaj in tako notri kot zunaj«.

In ker se letos 8. 8. 2015 (2+0+1+5=8) aktivira prva osmica magičnega trojnega 8-8-8 portala, bomo na ta izjemni dan, z meditacijama odprli portal obilja in kreacije ter v svoje življenje priklicali obilje na tistih področjih življenja, kjer to potrebujemo. Lahko je to področje partnerstva, financ, harmonije, odnosov, duhovne rasti, zdravja, zaupanja vase, družabnega življenja, ljubezni, ustvarjalnosti, zabave, družine, ustvarjalnosti, potovanj in življenjskega namena.

Sedaj imamo edinstveno priložnost, ko lahko z jasnim namenom odpremo portal obilja in kreacije 8-8-8 na vseh tistih področjih našega življenja, kjer to želimo. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na tem neponovljivem dogodku.