Delavnica: PREBUDIMO ŽIVLJENJSKO ENERGIJO

V ritmu življenja smo se oddaljili od našega osnovnega bistva, včasih pozabljamo, KDO smo, se preveč oziramo na to, kar bodo DRUGI rekli, kaj bomo drugim naredili, kaj moramo storiti, zato, da bi bili priznani, da bi nam drugi dovolili živeti.

Vse, kar nas obdaja, je energija. Znotraj harmoničnosti energij v človeku in okolju lahko prepoznamo negativne, kot tudi pozitivne energije. Ko je negativnih preveč, se počutimo slabo in obratno.

V delavnici bomo naredili transformacije – spreminjanje tistega, kar imamo za negativno, slabih občutkov, torej transformacijo negativnih energij v pozitivno stanje.

Iz slabega počutja v dobro, bolezen v zdravje…Torej v vse tisto, kar imamo radi in kar si želimo.

V čistem prostoru se bolje počutimo, pridobimo nazaj svojo naravno MOČ, ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE, tako se nam IZBOLJŠAJO SITUACIJE NA VSEH NAŠIH POTEH.

  • KDO PA SEM JAZ?
  • Kakšno življenjsko energijo imam v sebi,..SE POZNAM, POZNAM SVOJE ŽELJE – JIH UPAM PRIZNATI, JIH URESNIČITI ?
  • Dovolimo si priznati svojo edinost, dovolimo si biti ženske, nežne, matere, sestre, prijateljice, – moški, dovolite si biti: močni, pogumni, odgovorni, zaupljivi, prijatelji.
  • Dovolimo si biti TO, KAR JE NAŠA PRVINSTVENA NALOGA – PREBUDIMO SVOJE ŽENSKE IN MOŠKE ENERGIJE, ki so morda bile zatrte .
  • DOVOLIM SI BITI TO – KAR SEM – ljubeče bitje, zase, za vse moje drage, za vse, ki jih poznam in srečujem na svoji poti.
  • SKUPAJ ZMOREMO ŠIRITI LJUBEZEN IN DOBRE ENERGIJE
  • Dovolite si začutiti blagodejnost energij, ki vas obdajajo, dovolite si zaživeti življenje v vsej svoji polnosti – to je vaš smisel bivanja na tej Zemlji,..je vaša pravica, ki ste jo pridobili s svojim rojstvom. Dovolite si biti to – kar ste –ČUDOVITA OSEBA in začutiti sebe na vseh nivojih..

 

Pridružite se nam v petek, 14.10. 2016 ob 18. uri na Eko točki v Dekanih.

Nežno prebujanje je pričetek spoznavanja sebe, svojih potencialov, spoznavanja tega, kar sem.

Izmenjava energije: 7 Eur;

Prijave: info@drustvo-feniks.si ali na gsm: 051 413 354.