Hipnoterapija

Hipnoterapija vam pomaga doseči ravnovesje med Vašim umom, telesom in duhom, da bi zaživeli  bolj srečno, bolj izpopolnjujoče in mirno življenje. Je učinkovita in preprosta metoda prilagojena vašim potrebam.

Ima svetlo prihodnost, je metoda prihodnosti. Kajti če se spremeni struktura Vašega mišljenja in s tem Vaša duševnost, zaradi duševnosti vaše vitalno telo, prek vitalnega telesa Vaše fizično telo, zakaj bi se tako trudili z posameznimi zdravili, ki nam morebiti sploh ne pomagajo.

Zakaj ne bi delovali s pomočjo misli. Samo delovanje je zaupanje. Brez sodelovanja s terapevtom ne mogoče prodreti na bolj občutljive nivoje Vašega sebstva.

Zakaj bi nekdo izbral hipnozo in hipnoterapijo za reševanje svojih problemov?

Ker ponuja celostni pogled na človeka in razume njegove notranje vzgibe in potrebe, ter ponuja optimalne rešitve.

Stres, prevelika teža, prenehanje kajenja, trajna odstranitev strahov in fobij, povečanje samozavesti, razne neprijetnosti, ki nas ovirajo na poti k našim ciljem… Ker je sprememba vidna takoj in SEDAJ!

Rezultati so trenutni, niso usmerjeni v npr. naslednjo leto. Stvari so neverjetno hitre in učinkovite. Te spremembe so trajne in ostanejo stalno z nami v našem življenju. Na popolnoma varen in naraven način.

Nežna, preprosta, učinkovita, prilagojena Vašim potrebam.

V mesecu januarju 50% popusta na program 3 terapij – plačaš samo 120,00 Eur.

Cena 1 terapije ( 60min) 80,00 eur

Za trajno odstranitev odvisnosti ali spremembo življenjskih navad priporočamo 3 terapije.

Cena 3 x 80,00 = 240,00

Za več informacij in naročilo pokliči: 051 413 354

Mnenje stranke po terapiji:

Že dolgo časa sem govorila, da bom enkrat nehala kaditi – vendar nikoli nisem imela »časa«, pa tudi pravega razloga ne. Med pogovorom sem rekla Mileni, da pridem na odvajanje s hipnozo. Obljuba pač.. Nič posebnega, sem mislila, na poti domov pa sem razmišljala, da je to morda priložnost, da imam možnost za spremembo. Jo bom ovrgla ali nadaljevala z…

Ja, vem, da bi bilo dobro enkrat nehat kadit… – saj bom…enkrat,..kaj pa če bi bilo to točno danes?

8.7.2020 bo 2 leti od moje odločitve.

Spet diham s polnimi pljuči. Po hipnoterapiji sem prenehala s kajenjem. Vmes ugotovim, da ko sem po 25 letih pustila cigarete, sem zmožna tudi marsikaj drugega.

Hvala za pomoč – Milena je bila moj vzvod.

 

Marjetka iz Vrhnike