PROGRAM VICTORY

 

 

Ko življenje postane rutina, ko se razdaš in pozabiš nase je čas za ponoven zagon kreativnega življenja.

“Kar se vam danes zdi nemogoče, je le posledica vaših preteklih odločitev”

Milena De Viktory, mentorica z več kot 15 letnimi izkušnjami ter pionirka na področju osebnostne in poslovne rasti v Sloveniji.

 

 

Pred skoraj dvema desetletjema sem živela ustaljeno, lahko bi rekla vsakdanje življenje. Vodila sem svoj posel, imela svojo hiško in družino. Na zunaj je bilo moje življenje videti odlično, a vendar v notranjosti nisem bila zadovoljna. To globoko notranje nezadovoljstvo se je sprva izrazilo kot bolečine v kolenih. Ker je bilo to stanje nenormalno, sem začela brskat po sebi in se spraševati o razlogih teh bolečin.

Ob pravem času sem prišla na pravo mesto in v stik z učitelji, ki so mi pomagali odpirat oči. Moje zavedanje o življenju, ki ga živim, je rastlo, se širilo. Naredila sem korenite spremembe na vseh možnih področjih. Izobraževanja in življenjske preizkušnje so mi dale vedenja, da je v veliki meri življenje odvisno od moje moči – moje notranje energije. Ko sem prvič začutila delovanje energij, me je ta svet takoj pritegnil. Hlastala sem za energijo, jo sprejemala in se učila.

Življenje nam sicer zmeraj pokaže pravo pot – vendar je mi včasih s svojim omejenim umom ali tudi egom ne želimo videti ali slišati. In tako me je preizkušalo na mnogo načinov. Ko sem ravnala kontra sebi so nastajale čustvene rane, ki so se še bolj izrazito udejanjale. Ena najbolj bolečih preizkušenj je bila, ko sta hčerki odšli od doma. Tedaj se mi je podrl svet. Ob-smrtna občutja, ki sem jih doživljala, so bila na trenutke tako lepa in svetla, da bi najraje sledila svetlobi – na trenutke pa tako boleča, da ni bilo za prenest. Moji vodniki so mi pomagali in spoznala sem, da imam na tej Zemlji še mnogo nalog, ki jih moram dokončati – zato sem se vrnila v svoje telo.

Svet, ki je do tedaj obstajal, se mi je podrl – ker nisem znala živeti sama. Ob tem sem spoznala, da smo ljudje bitja svetlobe in da so naše pretekle odločitve poglavitne za življenje sedaj. Tudi to preizkušnjo sem potrebovala, da sem se lahko ponovno sestavila in dvignila na nov nivo. 

 

 

 

 

To je bilo zame novo darilo, saj sem imela močnejši pogled v to, kar se resnično dogaja v naši notranjosti in tako sem lahko pričela delovati tudi na višjem nivoju, z več energije. Kasneje sem se preselila v tople kraje, kar sem si že dolgo želela. Tako sem spet v bližini svojih otrok.

Spoznala sem, da ima Vesolje za nas ustvarjen višji program, ki pa ga v trenutni – boleči situaciji ne vidimo. Spet nov blagoslov. Skozi trpljenje – do odrešenja, bi se lahko imenovalo. Prav zaradi vseh preizkušenj, ki sem jih doživela in preživela, sem začela ceniti energijo samo.

Višji nivo energije prejemamo, več lepote in radostno zaznavamo.

Ustvarila sem program, ki mojim strankam pomaga doseči čustveno ravnovesje, zaceliti čustvene in fizične bolečine ter delovati v skladu s seboj in ne proti sebi.

Vsaka metoda, vsak učitelj, ki ga v življenju srečamo, nam doprinese pomemben kamenček v mozaiku naše mandale življenja. 

Ko enkrat doživiš svojo majhnost, se z odločitvijo dvigneš in smelo greš naprej, po svoji poti; doživiš energijski razcvet, si zmagal. (Victory) – Milena De Viktory

 

 

VICTORY

 

Vem, kako težko je preiti svoje omejitve, še posebej, če si brez energije. A še bolje vem, kako je, ko je v tebi goreča želja po spremembi, po gibanju naprej. Vsak od nas kdaj potrebuje neko čustveno udobje, podporo in spodbudo. A ne samo to, vsak kdaj potrebuje energijsko spodbudo, da mu pomaga napredovati.

Za ta namen sem pripravila program, ki vam bo pomagal IZGRADITI SVOJO POT DO CILJA, na koncu katere vas čaka bogata nagrada. Program VICTORY vam bo pomagal prebiti led, ustvariti ta prepotreben energijski preboj na lažji način. Ni vam potrebno po težji in čustveno zahtevni poti do cilja.

 

 

Iz izkušenj vem, da več kot je čustvenih turbolenc, ko si prizadevamo doseči pomembne spremembe, več moči in volje ljudje izgubljajo na tej poti. Še posebej je to značilno za ljudi, ki se želijo na primer:

 • odvaditi kajenja,

 • shujšati,

 • odpraviti bolečine v vratu, hrbtu,

 • za ljudi, ki so preobremenjeni in pod konstantnim stresom.

Po petnajstih letih dela na področju osebnostnega razvoja in spoznavanja različnih tehnik samopomoči od hipnopterapije, theta healinga do karmične diagnostike, sem ugotovila, da na poti uveljavljanja potrebnih sprememb ljudem stojijo 3 naslednje osnovne blokade, iz katerih izhajajo tudi vse druge:

 • premalo energije in zavedanja, da bi v življenju dosegli to, kar si želijo in zaslužijo.

 • premalo zavedanja lastne vrednosti in vpliva lastnih dejanj na svoje počutje,

 • prevzemanje odgovornosti za to, kar se jim dogaja v njihovem življenju,

 • nejevera v to, da šele ko odstranijo negativne vzorce, lahko napredujejo in dosežejo želene spremembe.

Sprememba je priložnost za ustvarjanje novih resničnosti, za poglabljanje vase in v svojo pravo naravo. Bistvene sestavine potrebnih sprememb za poslovni in osebni uspeh pa so: 

• otipljivi rezultati

• dostop do ustvarjalnih lastnosti, do katerih prej nismo mogli dostopati

• tveganje in novi začetki

• hoja po poti srca in razuma. 

 

METODA VICTORY POMAGA USTVARITI RAVNOTEŽJE.

 

Vem, da je včasih potrebno le malce spodbude in pomoči pri vnašanju luči v najbolj dolgočasne in “tečne” rutinske probleme. Program Victory je namenjen prav temu. 

Če se še ne zavedate v celoti svojih dobrih lastnosti in tega, na kak način lahko izboljšate svojo komunikacijo do so-ljudi, prenehati z odvisnostmi, spremeniti svoje življenjske navade na bolje, postati uspešen na osebnem in poslovnem področju, doseči notranji mir in zadovoljstvo, vam predlagam, da se odprete spremembi.

Pred leti sem sama razmišljala precej drugače, dogajale so se mi stvari, ki niso bile prijetne, zapletla sem se v odnos, ki ni bil zadovoljiv, eno z drugim. Potrebovala sem kar precej let, da sem odprla oči in se prenehala slepiti. Z energijskimi terapijami in podporo ljudi, ki so me imeli radi, sem postopno spreminjala svoj svet.

Da, vem resnica boli, a tudi osvobodi, zdravi. Potrebno je osvetliti skrite kotičke zavedanja, za pozitivne spremembe, ki jih želite vnesti v življenje, posel, osebne odnose, se osvoboditi omejujočih prepričanj, odnosov, ki vas omejujejo, odvisnosti. Kajti, ko stvari odlašamo, nam z vsakim dnem odlašanja, zmanjkuje moči za to, da bi naredili korak v novo smer.

 Prav zato sem oblikovala program, ki je na nek način univerzalen, vendar tudi pisan na kožo posameznika in prilagojen stranki.

 

 

Metoda VICTORY

DELUJE USMERJENO:

 • težave minile

 • vizije izpolnjene

 • cilji doseženi

 

 

Metoda nudi:

ENERGIJSKO PODPORO, KI VAM POMAGA DOSEČI CILJ

Victory vam na učinkovit način pomaga doseči nivo – doseči cilje, ki si jih želite kot so:

 • prenehat z odvisnostmi,

 • srečneje zaživet,

 • se rešiti bolečin,

 • vzpostaviti boljši odnos s partnerjem,

 • izboljšat komunikacijo z otroci,

 • doseči poslovni uspeh,

 • doseči lepo in vitalno postavo.

Vibracije na katerih se trenutno nahajate, so takšne, kot ste jih do sedaj bili sposobni sprejeti, zaznati in jih doživljate kot del resnice-o sebi in o svetu okoli vas. To se od-slika tudi v vašem problem ali blokadi, ki ponazarja bolečino na telesu.

POMAGA IZRAZITI MOČ, KI JE BILA DOLGO ZATRTA

S preverjenimi orodji in metodo Victory se vaša prava notranja moč prične izražati, zlivati na plano. Tako ste tudi bolj produktivni, učinkoviti in zato tudi lahkotneje napredujete v smeri svojih ciljev.

OZAVESTITI OVIRE NA POTI

Samo, ko svoje notranje ovire uspete ozavestiti, jih preseči, si pravzaprav povrnete svojo notranjo moč za nadaljnje korake, ki bodo spremenili vaše življenje. 

POMOČ PRI ZDRAVLJENJU ČUSTVENIH BOLEČIN

Marsikdo si želi program, ker mu lahko spremeni življenje. Mnogo je tudi ljudi, ki tavajo v temi, ker so čustveno prizadeti in ne vedo, kako bi kaj spremenili ali pa morda ne najdejo načina, ker odgovore iščejo zunaj sebe in vse prepogosto mislijo, da so drugi krivi za njihovo nesrečo ali slabo počutje.

DOBRO POČUTJE, PRIPRAVLJENOST IN NAVDIH

Kot terapevtka pri svojem delu uporabljam naravne metode prevajanja energij, ki jih stranka trenutno potrebuje.Pri tem ne poteka le fizično zdravljenje, ampak tudi zdravljenje duše. Ko je oseba to energijo sposobna sprejeti, jo začutiti, se spremenijo simptomi. Pravzaprav vidim, da se spremeni njeno celo življenje na bolje. Vsakdanjik ni več 

V program se tudi fizično počutje bistveno izboljša. Posledično jasneje vidite stvari in hitreje sprejemate svoje odločitve, ter hkrati svoja dejanja odločno obrnete v pozitivno smer.

DOLGOROČNE REZULTATE

Razmišljanja in dejanja so ponovno proaktivna in usmerjena k ciljem. Z energijo, ki jo boste na lahkoten in ljubeč  način prejemali, boste dolgoročno dosegli to-o čem ste v preteklosti samo sanjali. Z nasmehom na ustih boste pogledali nazaj na to, kje ste bili in kam ste prišli.

 

 

Tako, kot potrebujete nove čevlje-ali novo obleko, potrebujete tudi nov program, da vam pomaga prebiti led in zaživeti srečneje, brez predsodkov in nepotrebnih omejitev. Ne želim, da si tudi še kdaj zastavite vprašanje, ki se je meni kar dolgo vrtelo v mislih: “ZAKAJ SEM TAKO DOLGO ODLAŠALA?”

Program je namenjen vam, če:

Pogosto razmišljate o svojem življenju na način, da je težko

Da se morate boriti, da bi dosegli svoje cilje ( kot sem razmišljala tudi jaz pred mnogimi leti )

Pogosto razmišljate, da morate biti vsem na uslugo, se razdajat

Mislite, da so ponavadi drugi tisti, ki požanjejo uspeh

Niste zadovoljni s svojim telesom

Nimate notranjega miru in zadovoljstva

Spremenimo sebe in spremenimo svet, to je naša naloga, to je naš namen.

VREDNOST INVESTICIJE VASE

Program je zasnovan na preverjenih metodah, ki doprinesejo k uresničitvi svojih ciljev.

Uporabljali bomo metode: 

– ozaveščanje starih, neuporabnih vzorcev skozi vdajo in sprejemanje,

– opuščanje škodljivih navad in vzorcev delovanja,

– energijsko uravnovešanje 

– povezava z vaših višjim jaz -om  

– karmična diagnostika 

– biorgonomija 

– theta healing

– hipnoterapija 

 

 

 1. Osebni, individualni pristop – posebej zate – z energijskim delovanjem

 2. Individualni akcijski načrt za uresničenje svojih ciljev

 3. Posnetek, ki ti da vsak dan moč, višji nivo energije in motivacijo

 4. Dodatni bonus – AKTIVACIJA CENTRA MOČI

 5. Dodatni klici v primeru, ko me potrebuješ ( 3x – vsak mesec 1x )

 

Program je zasnovan za tri mesece (7 srečanj po dogovoru).

V trimesečnem programu vas povežemo tudi z vašimi vodniki, ki vas spremljajo in so vaši osebni pomočniki.

INVESTICIJA V PROGRAM

Program je vreden veliko več, kot je trenutna cena, saj prinese dolgoročne rezultate in vam ga ni potrebno ponavljati. Celotno vrednost boste lahko ocenili komaj nekaj časa po zaključku programa, ko boste vase življenje spremenili in pridobili dolgoročno zadovoljstvo.

Vse kar potrebujete je pripravljenost, da se predate veri in zaupanju v to, da se spremembe zgodijo v vaše najvišje dobro.

CENA PROGRAMA: pokliči za uvodni razgovor

Ta posebna ponudba velja za omejeno število ljudi. Za prijave do konca meseca prejmete še dodaten bonus:

BONUS 1: informiran bioenergijski magnetek 

BONUS 2: za plačilo v enem znesku prejmeš ob naročilu in plačilu programa še dodatno bioenergijski lonček.  

Začnite sedaj – s spreminjanjem svojih vzorcev, ne iščite izgovorov in ne odlašajte s priložnostjo, da zaživite lepše, radostno in zadovoljno življenje.

Obrambe so tiste, ki vas oddaljujejo od svojih ciljev, želja, prizadevanj, itn. Če želite izvedeti več o tem, kako preiti čez obrambe in doseči svoje cilje brez stresnih in uničevalnih razmišljanj, odvisnosti od sredstev, ki so zunanji negativni dejavniki na vaše razmišljanje, zdravje in dobro počutje, se dogovorite z menoj za uvodni posvet. Pokazala vam bom pot do tja s konkretnimi napotki.

Uvodni posvet je brezplačen, prejmete pa tudi priporočila za preobrazbo čustvenih ali fizičnih izzivov, s katerimi se trenutno ukvarjate.