Delavnica v Dekanih, Koper

OSEBNA RAST

Srečanja podobno mislečih ljudi, ki želijo v svojem življenju narediti nekaj več – zase, za svoje bližnje in okolico. Ljudje različne izobrazbe, izkušenj, vendar podobnih stališč z različnimi željami in potrebami. Skupno nam je, da želimo izboljšat kvaliteto svojega življenja, izboljšat medosebne odnose, svojo samopodobo in iskati izzive, določiti cilje svojega življenja. Z aktivnim vključevanjem v medsebojni diskusiji se učimo pogledat zadeve, ki nas bremenijo, iskat rešitve in se ne zapletat v probleme – jih preobrazit v izzive. V skupini se odpirajo različne teme, kar je povezano z osebno rastjo, pozitivnim mišljenjem in motiviranjem. Ozaveščanje starih vzorcev, vpogled v to, kaj so nam prinesli in konstantno spreminjanje ter utrjevanje novih vedenjskih in odnosnih vzorcev.

V skupini smo močnejši – dobivamo podporo.
Resnično močni smo, ko poiščemo pomoč, ki jo potrebujemo.
Srečanja so ponavadi eno in pol urna. Vse z namenom izboljšanja kakovosti življenja.
Izkušnje ljudi, ki so se jih udeležili, pričajo, kako zelo se nam lahko življenja spremenijo na bolje: boljši odnosi, spoštovanje do sebe, boljše ali nove službe, zdravo postavljanje meja drugim in sebi, uravnavanje telesne teže, življenje se jim sestavi po letih tavanja v temi…
Taka podpora od človeka do človeka je največ, kar si lahko damo. Po vsem svetu si tudi po mednarodnih izkušnjah vsi ljudje želimo istega: biti sprejeti in ljubljeni!

Naredimo prvi korak, potem je vse lažje!

Kako bi se življenje spremenilo, če bi začel-a s seboj ravnati, kot želiš, da drugi ravnajo s teboj?”
 Kdaj je čas za prebujanje?
 Kdaj je čas za delo na sebi?
Ne včerajšnji, ne jutrišnji, današnji dan je dan za srečo.
Za ljubezen in za to, da ti ponovno zrastejo krila, na katera si morda pozabil, ali pa so ti jih skrivile bolečine. Najprej za ljubezen do sebe. Šele, ko imaš sebe resnično rad, ko se sprejemaš z vsemi svojimi “napakicami”, takrat pride v tvoje življenje čista in globoka oseba, ki ti podari svojo ljubezen. Ne lovi je, ne preganjaj ljubezni. Če jo preganjaš, ti zbeži še dlje. Vedno jo imaš tik pred seboj. In nikoli v objemu. Predaj se, popolnoma predaj. In ko najmanj pričakuješ… Takrat pride ljubezen sama do tebe, kot krotka srna.

CILJI SKUPINE: Spreminjanje in utrjevanje novih vedenjskih in odnosnih vzorcev, izboljšanje kvalitete življenja, izboljšanje vseh življenjskih situacij v našem življenju. Delovanje v skupini zelo pozitivno vpliva na posameznike, saj se tukaj stkejo prijateljske vezi, po nekaj pogovorih se uporabniki zbližajo in si medsebojno zaupajo. Medgeneracijsko povezovanje daje izredne učinke s področja izkušenj. Vsak uporabnik s pripovedovanjem svojih preteklih izkušenj doprinese k rasti drugega. Med seboj se dopolnjujemo, si pomagamo in učimo.
Pozitivne dejavnosti, ki jih organiziramo, vplivajo na zmanjšanje stresa, depresij in raznih psiholoških bolezni.

Društvo feniks je s prvo skupino za osebnostno rast pričel na Ptuju, kasneje tudi v Mariboru in Slovenski Bistrici.
V letu 2015 smo svoje delovanje pričeli tudi na Primorskem.

Na srečanjih bomo izvajali različne vaje, ki nam bodo omogočile stik s seboj, boljše spoznavanje sebe in ljudi okrog nas – posledično bomo doživeli notranje ravnovesje in mir – kar pa je predpogoj za zdravje in dobre medčloveške odnose.

  • VABIMO VAS NA SKUPINO ZA OSEBNOSTNO RAST v petek, 13.05.2016 ob 17.00 na Eko točki v Dekanih ( DRUŠTVO ZDRAV PODJETNIK).
    Prijave zbiramo na :
    -info@drustvo-feniks.si, ali na gsm: 051 413 354
    -info@zdrav-podjetnik.si ali na gsm: 031 734 478.Število mest je omejeno. Prispevek: 5 eur