Dobra misel v Pivki

Dobra misel v vsak dom v Pivki

Močna pozitivna samopodoba je najboljša priprava za uspeh v življenju.  Joyce Brothers

Življenje je vrednota, zaznamujeta ga obstoj in usoda vsakega posameznika od spočetja  do smrti.

 

Že več kot 18 let je, od kar smo na Ptuju ustanovili Društvo feniks- kvaliteta življenja. Kasneje smo ustanovili več PE – tako, da delujemo na področju celotne Slovenije.

Udeleženci naših predavanj in delavnic so zadovoljni in potrjujejo, da takšne projekte potrebujejo za vsakdanjo vzpodbudo in dobro voljo, saj jih pozitivno motivirajo.

V tem hitrem tempu življenja smo želeli spremembo – kako posvetiti trenutke  sebi in metodam, ki nam dolgoročno spremenijo naše življenje na bolje.

Vse je energija in kakšne misli se porajajo v naših glavah, je posledica naših doživetij in čustev v preteklosti. Na nezavednem nivoju oddajamo prav takšno energijo.

Kako spremeniti naše misli – da se spremeni naš energijski nivo?

  • srečanje z interaktivno delavnico – podamo temeljne vrednote ŽIVLJENJA praktične primere, kako misli vplivajo na potek dogodkov.
  • metode za spreminjanje naših misli prikažemo tudi praktično – tako, da udeleženci dobijo dober občutek, kaj lahko sami storijo vsak dan – zase.
  • v nadaljevanju se pogovorimo, katere težave so pri udeležencih in v praksi preizkusimo več metod za spreminjanje negativnih misli v pozitivne.
  • po več konkretnih primerih se uporabniki začnejo zavedati odgovornosti za svoje misli, posledično tudi svoje dobro počutje ter aktivnosti integrirajo v svoje vsakdanje življenje.

Vse, s čimer pridemo v stik, vpliva na nas. Kakšno obleko nosimo, kakšno hrano jemo, kaj pijemo, kakšno glasbo in pogovore poslušamo, kaj gledamo in beremo, s kom se družimo…

Milena De Viktory

DELAVNICE ZA OSEBNO RAST, POZITIVNO RAZMIŠLJANJE IN DEJANJA

NA NJIH SE BOMO POGOVORILI IN PRAKTIČNO PREIZKUSILI:

  • kako naše misli vplivajo na naše življenje, razpoloženje in posledično dejanja?
  • Kako dobro misel realiziramo v vsakdanjem življenju?
  • Kako se postavimo zase?

Naša srečanja so namenjena vsem, ki želite izboljšati sposobnost izražanja svojih potreb, želja, realizacije lastnih potencialov, razvijati komunikacijske veščine, postavljanje lastnih meja ter izostriti zavedanje o svojih pravicah in prepoznavanje samega sebe.

Delavnice bodo potekale v majhni skupini, tako da bo dovolj prostora za osebno izkušnjo. Zasnovane so interaktivno s poudarkom na vključevanju osebnih interesov in nadgradnji individualnih potencialov udeležencev. Teoretične koncepte bomo podkrepili s PRAKTIČNIMI VAJAMI in napotki, ki vam bodo omogočili, da boste asertivne veščine lahko enostavno in učinkovito razvijali naprej v vsakdanjem življenju.

Zasnovane so tako, da se lahko udeležite ene ali vseh.

 

Ko se začnemo zavedati odgovornosti za svoje misli, posledično tudi svoje dobro počutje, začnemo spreminjat tudi svoja dejanja.

Naša drugačna dejanja prinesejo posledično pozitivne izkušnje in s tem izboljšano življenje.

DELAVNICE SO BREZPLAČNE – SOFINANCIRANE S STRANI OBČINE PIVKA.

 

  • Vabimo vas na srečanje z interaktivnim sodelovanjem:

  • V SREDO:   8.11.23, OB 18 URI V PROSTORIH  KRPANOVEGA DOMA PIVKA

  • VABLJENI

 

 

Prijave na: info@drustvo-feniks.si