Savinina joga obraza

Kako na zabaven način pomladiti svoj obraz?

Ste opazili, da se vam pojavlja vedno več gub, kljub pridnemu mazanju s kremami proti gubam? Vas moti podbradek in ne veste kako se ga znebiti? Imate napihnjene podočnjake, ki bi jih radi odpravili?

Za vse to ne potrebujete zdravil, dragih krem ali celo lepotnega kirurga. Samo nekaj denarnega vloža in časa. Recept vam ostane za vedno in ga lahko uporabljate kadarkoli in praktično kjerkoli. Le kaj bi  to bilo?

Joga obraza – Osnovni tečaj po sistemu: Savinina joga obraza

 Navajeni smo, da moramo trenirati telo, da ostane čvrsto, lepo in zdravo. Pozabljamo pa na naš obraz na katerem je kar 57 mišic. Obraz predstavlja vrata naše duše, vendar vsakodnevni stres in napetost na njem puščata posledice. Grimase, pačenje, jeza, žalost in skrbi postanejo sčasoma trajno vidni.

Kaj boste pridobili z jogo obraza?

 • joga obraza vas bo pomladila in vam dala dodatno samozavest in energijo,
 • izbrisali boste gube, osvežili kožo in vaš obraz bo za 5 let mlajši,
 • zaradi boljše prekrvavitve in izločanja strupenih snovi iz celic, boste preprečili oz. lajšali glavobole in zmanjšali stres,
 • aktivirali boste hormone in s tem lahko izgubili tudi kakšen kilogram in celulit.

 Kakšni so učinki vadbe?

 •  briše drobne linije in gube obraza,
 •  krepi in oblikuje mišice obraza in vratu,
 •  prekrvavi mišice in podkožna tkiva, ter pospeši nastanek kolagena in elastina,
 •  dvigne upadlo kožo,
 •  pospeši obnovo celic,
 •  uravnava delovanje žlez,
 • vrača obrazu mladosten in sijoč videz.

Stanje obraza je ključnega pomena za naše zdravje, videz, energijo, fizični, mentalni in duhovni razvoj in VSE TO in še več boste pridobili z JOGO OBRAZA.

 Kako poteka vadba?

Dobili se bomo v 5-ih srečanjih po 60 min 1-krat tedensko, plus 1 dodatni gratis termin čez 14 dni. Na srečanjih se bomo naučili osnovne ključne vaje za dosego optimalnega stanja obraza, spoznali vlogo mišic za hormonsko ravnovesje, se naučili pomembnost in pravilnost trebušnega dihanja in tudi kako diagnosticirati obraz, imeli pa bomo tudi »photoshooting« na podlagi katerega bomo ob koncu preverili rezultate izvajanja vaj. Zadnji 6. termin se bomo, zavoljo treninga in individualno predpisanih vaj, dobili čez 14 dni, da za vsakega posebej preverimo rezultate in predvsem vašo pridnost.

 Kakšna je cena?

Cena vseh srečanj znaša 130 EUR, ki jih lahko plačate v 2 obrokih.

Za plačilo v enkratnem znesku pa vam nudimo še poseben popust – cena samo 110 EUR.

 Tečaj bo potekal v okviru Društva Feniks, v trgovini Eko-lan, v Slovenski Bistrici.

Pričetek tečaja bo v sredo, 14. 1. 2015, ob 17 uri.

 Kako se prijaviti?

Prijavnica –  Joga obraza – Osnovni tečaj po sistemu: Savinina joga obraza

Prijavljam se v tečaj  Joga obraza

Ob prijavi bom plačal-a akontacijo = 50% .

Prosim izpolnite sledeče informacije:

 Ime in priimek:_______________________________________________________

 

Naslov: ______________________________________________________

 

mail:__________________________________________________________

 

Kraj:________________________ Poštna številka_________

 

Telefon:_____________________

 

Podpis:_____________________

S podpisom se nepreklicno prijavljam in se strinjam, v primeru, da se delavnice ne bom udeležil-a, da Društvo Feniks zadrži že plačano akontacijo.

Prijavnice pošljite na spodnje e-maile, več info tudi na mobi:

 031-735-333, Mateja Pirc, e-naslov: mateja.pirc14@gmail.com

051-413-354, Milena De Viktory, e-naslov: info@drustvo-feniks.si

Z vami bo Mateja Pirc – licencirana inštruktorica Savinine joge obraza.

Poglejte kaj pravijo o jogi obraza nekatere udeleženke tečaja.

 »Mateje nisem videla kar nekaj let. Čisto sem bila presenečena nad njenim videzom. Imela je veliko  manj gub kot prej. Najbolj so ji izginile gube okrog oči. Ko mi je povedala, da je to zaradi joge obraza, sem bila čisto presenečena. Seveda sem šla tudi jaz na tečaj. Ne moreš verjeti kaj vse lahko počneš z obraznimi mišicami. Najbolje pa je to, da lahko nekatere vaje delam kar med vožnjo z avtomobilom. Tako dobro izkoristim čas vožnje v službo.«

Natalija, 38 let

 »Ko sem se prvič srečala z jogo obraza, so mi bile vaje v začetku smešne, vendar bolj ko sem jih         delala in poslušala svojo strogo učiteljico Matejo, bolj sem ugotavljala, da še zdaleč niso mačji kašelj in da je res čisto pravi fitnes obraza, saj mi je pritekla marsikatera kapljica znoja iz obraza, obraz pa je postajal čedalje bolj sijoč in žareč.«

Ksenja, 36 let

»Za jogo obraza se nisem odločila zavoljo gubic, ker le teh zaenkrat niti ni še prisotnih, ampak sem si sprva rekla da grem bolj iz radovednosti. Naučila in izvedela sem veliko dragocenih informacij tudi o zdravju, saj obraz kaže tudi naše zdravstveno stanje. Hvala Mateja, sedaj vem kako si lahko tudi fizično pomagam ne le k boljšemu izgledu ampak tudi boljšemu počutju.«

Maruša, 28 let

Navajeni smo, da moramo trenirati telo, da ostane čvrsto, lepo in zdravo. Pozabljamo pa na naš obraz na katerem je kar 57 mišic. Obraz predstavlja vrata naše duše, vendar vsakodnevni stres in napetost na njem puščata posledice. Grimase, pačenje, jeza, žalost in skrbi postanejo sčasoma trajno vidni.