MANIFESTACIJA OBILJA 12.12. ob 18

VABIMO VAS NA MEDITACIJO ZA MANIFESTACIJO

12.12. SO ODPRTI  DUHOVNI PORTALI 12:12 za lažje aktivacije našega svetlobnega telesa (MERKABE) in dvig naše zavesti ter dostop do višjih dimenzij brezpogojne ljubezni.

Ob procesu 12.12.  dobimo priložnost – skozi izredno močne energije oziroma vibracije – da si ustvarimo temelje za vse tisto, kar želimo ob koncu koledarskega leta preseči.

BODIMO POMOČ ZA DVIG VIBRACIJE – DRUŽBA SE BO ODPRLA NOVIM DIMENZIJAM.

Globalno zavedanje in zavedanje načina življenja.

Zavedanje o učinku naših dejanj na naša življenja in življenja vseh. Vsako dejanje ima učinek na vse.

Ustvarjamo našo prihodnost in prihodnost naših otrok. Ko smo odgovorni do našega okolja, sveta, smo sprejeli tudi odgovornost za naše bodoče rodove.

Poslovimo se od starega leta in vstopimo v NOVO z DVIGNJENO ZAVESTJO.

Leto 2021 je namenjeno ozaveščanju in spoznavanju  ter sprejemanju novih energij obilja.

To leto nam podarja možnosti, da naredimo spremembo in z zavestno prisotnostjo začnemo kreirati obilje na vseh nivojih našega življenja.

Vse, kar se nam je do danes zgodilo, se je zgodilo z namenom naše rasti in ko smo zavestno prisotni, soustvarjamo svoje sedanje in bodoče življenje.

Na katerem področju našega življenja nam gre dobro,..temu smo posvečali pozornost v naši preteklosti in s tem smo v sedanjem trenutku zadovoljni.

PODROČJE, KJER NAM ŠE NE USPEVA NAJBOLJ, JE POTREBNO OSVETLITI, DA LAHKO SPREGLEDAMO, KAJ LAHKO KOT KREATORJI SPREMENIMO..

Z MEDITACIJO manifestirajmo prehod v ZLATA LETA, bodimo kreatorji dobrega.

PO NUMEROLOŠKEM IZROČILU JE 12 ŠTEVILO OBILJA –  ponazarja blaginjo, intuicijo in organizacijo.

Na ta izjemni dan, bomo z meditacijo odprli portal obilja in kreacije ter v svoje življenje priklicali obilje na tistih področjih življenja, kjer to potrebujemo. Lahko je to področje partnerstva, financ, harmonije, odnosov, duhovne rasti, zdravja, zaupanja vase, družabnega življenja, ljubezni, ustvarjalnosti, zabave, družine, ustvarjalnosti, potovanj in življenjskega namena.

Sedaj imamo edinstveno priložnost, ko lahko z jasnim namenom odpremo portal obilja in kreacije 12:12 na vseh tistih področjih našega življenja, kjer to želimo.

TOPLO te vabim, da se nam pridružiš na tem neponovljivem dogodku.

Srečanje bo v varnem okolju, preko ZOOM_a12.12.2020 OB 18 URI .

zaradi povezave preko ZOOM_A, so prijave obvezne na: info@drustvo-feniks.si.

Veselim se skupnega snidenja in sodelovanja pri MANIFESTACIJI OBILJA LJUBEZNI – V VSAK DOM.

MILENA