Ekvinokcijska meditacija

EKVINOKCIJSKA MEDITACIJA

Pomladno enakonočje nam omogoča, da prejmemo največ univerzalne podpore za začetek novih projektov in črtanje stvari s seznama opravil.

To je novo obdobje, kjer si lahko zastavimo nekaj namenov, kaj želimo poklicati v svoje življenje. Sedaj je možnost, da razmislimo, kaj želimo prevzeti v svojem življenju.

Ekvinokcij je dan z visokimi vibracijami, ki nas vodijo, da v svoje življenje vnesemo ravnovesje. Naznanja začetek pomladi.

Prehodno obdobje, ko častimo življenje in smrt. Energije enakonočja lahko uporabimo za spoštovanje obeh strani naše človeške izkušnje.

* Kaj je umrlo v vašem življenju?

* Kaj se je ponovno rodilo?

 

Čas je vsekakor primeren za umik vase, da si vzamemo več časa zase, za svojo individualnost, za globoke duhovne uvide in refleksijo, kaj vse smo v preteklem obdobju naredili, zaključili in se s tem pripravimo na »pomlad«, novo rast in nov cikel.

 

Prav tako je dobro, da smo pozorni na naše prehranjevanje, saj je lahko naša prebava bolj občutljiva, nikakor pa ne pozabimo na psihofizično ravnovesje, saj nas tudi tu lahko malce zamaje zaradi pretirane občutljivosti.

Privoščimo si torej dovolj časa zase, za vpogled vase in za duhovne uvide, ki se nam v tem času lahko intenzivno odvijajo.

Gre za čas, ki nas lahko podpre v preseganju naših ujetosti, vzorcev, prepričanj in v uresničevanju naših najglobljih duhovnih potencialov skozi notranjo osvoboditev.

Z meditacijo se sprostimo, osvežimo svoj um, pomirimo…in nekje v tihi globini lahko zaslišimo svoj lastni glas, najdemo skriti delček sebe,..ki pa je zelo pomemben za naše vsakdanje življenje.

VAJA DELA MOJSTRA LE, ČE MOJSTER DELA VAJO..

Morda ste že večkrat poskusili, pa vam ni uspelo…

Skupinske energije so močnejše, zato te vabim, da se udeležiš skupne meditacije 

V TOREK, 22.3.2022 OB 18.00 URI

V ŽUPANČIČEVI 27, KOPER

NE ČAKAJ NA maj,  PRIDRUŽI SE NAM ZDAJ!

Prijave: info@drustvo -feniks.si , sms 051 413 354