Postavitev družine

Ali se sprašujete, kje sta ljubezen in notranja radost vaše družine? Mogoče nekaj omejuje vaše zdravje in zdravje vaših bližnjih? Se sprašujete, čemu se vedno znova ponovi resna bolezen v družini? Vas je strah, da jo boste dobili tudi vi in vaši otroci? Ima vaš otrok težave in pogoste bolezni in ne veste kako ravnati? So v vaši družini depresije, odvisniki, alkoholizem, mamila, …? Si želite, da bi našli notranji mir in pot do rešitev in sreče?

Vabljeni na delavnico
Postavitev družine po metodi Berta Hellingerja: Postavitev družine po metodi Berta Hellingerja – bolezni, odvisnosti, zdravje in dobro počutje v družini, kjer lahko najdete svojo rešitev.

družinaPostavitev družine razrešuje odnos s samim seboj (zdravje), odnos s starši, z otroki, s partnerjem, odnos z vsemi, ki pripadajo družini. Metoda Postavitev družine je posebna metoda, ki temelji na dejstvu, da je uspešna šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim sistemom. Namenjena je iskanju rešitev, ki so povezane s težavami v družini. Na fenomenološki način nam pomaga, da pridemo v stik z ljubeznijo, ki nas resnično zdravi. S tem drugače sprejemamo sebe in naše družinske člane. Dobimo uvid v naš družinski sistem, kar nam daje novo življenjsko moč. Postavitev družine je zasnovana na fenomenološkem pristopu, ki ga je razvil Bert Hellinger s svojim dolgoletnim delom in je razširjena v več kot štiridesetih državah po svetu. Za udeležbo na delavnici je zaželeno, da se nariše družinski drevo.

Delavnica bo v Slov. Bistrici, Planet znanja, Partizanska c. 25, v soboto, 5. aprila 2014,

od 9. do 19. ure

Prijave in dodatne informacije: 051 413 354
•    Za vse udeležence je udeležba na uvodni del med 9. in 12. uro brezplačna.
•    Celodnevna udeležba na delavnici brez postavitve: 24 EUR.
•    Udeleženci delavnice Postavitev družine s postavitvijo: 130 EUR
Opomba: v ceno je vključena velika postavitev in mala postavitev za udeleženca in še ena udeležba z malo postavitvijo na naslednjih delavnicah ter prigrizki med odmori. Po dogovoru možno plačilo na 2 obroka do izvedbe delavnice.

Postavitve bo vodila Nataša Čebulj, članica Hellinger Sciencie, sistemska moderatorka,
trener za moderatorje organizacijskih postavitev.