PRAZNOVANJE PRIČETKA POMLADI

Ekvinokcij naznanja razcvet narave, hkrati pa ga povezujemo z globokimi duhovnimi pomeni. To je čas očiščevanja in optimizma. Ko je pomlad v zraku, je vse mogoče.  

Spomladansko enakonočje so praznovali povsod po svetu skozi celotno zgodovino.

Tudi astrološko je to poseben trenutek, saj se pričenja novo astrološko leto, ko sonce vstopi v znamenje ovna.

Ne glede na to, ali gledamo skozi znanost, astrologijo ali duhovnost, je ekvinokcij čas novih začetkov.

Enakonočje pomeni, da bosta dan in noč časovno izenačena, na kar bo svetlejši del dneva vedno daljši.

Dnevi okoli enakonočji in sončnih obratov sodijo med najpomembnejše trenutke kozmično-zemeljskih ciklov. Tedaj je fuzija življenjskih energij najmočnejša. V vseh časih in v vseh kulturah so ti dnevi prepoznani kot najučinkovitejši za (pre)urejanje, širjenje duha, (samo)zdravljenje ter sprejemanje vizij, uvidov in jasne misli. Za uresničevanje želja(dr. Mira Omerzel – Mirit

To je čas, ko lahko naredimo velike spremembe. Vsak pri sebi. Vsak lahko iz svojega doma naredi veliko za svet s tem, da se osredotoča na svoje lastne spremembe. 

Naša pozornost bo na iskanju ravnovesja v sebi in trajnem zavestnemu življenju.

Ko sta dan in noč enako dolga, nas to spomni na temo in svetlobo v naših življenjih, življenje in smrt, na dualnost, na jin in jang, na cikle življenja – na vse naše vzpone in padce, na bolečino, ki nam je pomagala, da smo zrastli v svetlobo. A sedaj se bo svetloba še povečevala. Naj se povečuje tudi v naših življenjih. To je čas, ko proslavimo svojo popotovanje. Izrazimo hvaležnost za vse, kar imamo in odpremo vrata novemu. 

VABIM TE – DA SKUPAJ PRAZNUJEMO PRIHOD POMLADI V SOBOTO, 18.3., OB 18 URI 

V Vinjolah 2 – v naravi je prostor, kjer se bomo veselili prihoda pomladi – OPRAVILI PRAVI OBRED – da bomo začutili kaj je tisto, kar nas bo pri naših nadaljnjih odločitvah podpiralo in kaj je potrebno odvreči, zažgati.

Obredno bomo zakurili ogenj – z nami bo tudi Igor Somrak ( ustvarjalec in naravni človek,.:).

Na obredu nas bo s tibetanskimi skledami razvajala Barbara Černjak Gajšek.

Zvočna nega s tibetanskimi posodami temelji na starodavni tibetanski modrosti. Vsaka posoda resonira Om, zvok, ki prebuja izvorne informacije, zapisane v DNK in aktivira naše izvorne energetske kode. Zvok pojočih posod sprošča napetosti in odpravlja blokade fizičnega telesa in subtilnejših nivojev, umirja čustveno in mentalno telo. Odpravlja ter razgrajuje vse, kar je zdravemu telesu tujega ter prebuja izvorne frekvence naših celic, organov, našega bitja. Zvok tibetanskih posod prebuja celični spomin.

Nekaj o Barbari – moji prijateljici in sošolki pri Marjanu Ogorevcu:

Moje ime je Barbara, žena, mama,…, večna zagovornica pravice, miru, resnice…

Moja pot iskanja same sebe se je začela slabih dvajset let nazaj in me je vodila do različnih terapevtov, terapij,…dokler nisem tudi sama začela z organizacijo različnih delavnic kot so angelske delavnice, EFT, postavitev družine, ayurvedske,…organizacija vadb chi gong, joge, gong terapij.

Pred nekaj leti sem imela tudi ayurvedsko ordinacijo v kateri smo pomagali zelo veliko ljudem do spremembe življenjskega sloga, prehrane in posledično do boljšega zdravja in počutja. Končala sem program terapevta karmične diagnostike v šoli Marjana Ogorevca, imam iniacijo v reiki mojster, tečaj zvočne masaže pri Mojci Malek Morya, tečaj za ayurvedskega terapevta, prvo in nadaljevalno stopnjo za akaškega terapevta pri Potovanje duše. Za sabo imam kar nekaj terapij pri katerih sem pomagala ljudem, da so našli pot nazaj do samih sebe.

Barbara bo v Vinjolah že v petek, 17.3. – tako, da če začutiš, da bi želel-a individualno terapijo, pogovor ali sprostitev ( lahko v petek popoldan ali v soboto ) – se lahko prijaviš na: 051413354 – da uskladimo termin.

 

PRAZNOVANJE POMLADNEGA EKVINOKCIJA BO POSEBNO DOŽIVETJE – ZATO SE GA VSI ZELO VESELIMO.

Za praznovanje lahko prineseš tudi kakšne manjše dobrote – KI JIH BOMO PORAZDELILI MED SEBOJ in tolkala, igrala, ki jih imaš.

Za tiste, ki ste bolj od daleč smo rezervirali postelje v Apartmaju Salvia; https://www.facebook.com/Sproscanje – tako, da lahko tudi prespite.

 

PROSTOVOLJNI PRISPEVKI SO ZA OBRED ZAŽELJENI.  

 

Prijave in info na mail: info@drustvo-feniks.si