Karmična diagnostika

19 junija, 2017 Objavil: Kategorija: Terapije Ni komentarjev

Karma – zakon vzroka in posledice v vzhodnjaški terminologiji. Karma je temeljni zakon, ki ureja naše bivanje v tem sončnem sistemu. Vsaka naša misel in vsako dejanje sprožita svojo posledico, zaradi katerih je naše življenje dobro ali slabo. Povedano s svetopisemskimi besedami: “Kakor boš sejal, tako boš žel.” Z besedami znanosti: “Za vsako akcijo obstaja enaka in nasprotno usmerjena reakcija.”

KARMA (sanskrt)
V fizičnem smislu je to delovanje, dejanje, v metafizičnem pa zakon izravnave – povračila, zakon etičnega povzročanja.

Diagnoza– pojem, ki predstavlja ugotavljanje bolnikove bolezni in vzrokov, ki so do nje pripeljali. V medicini pomeni prepoznavanje in poimenovanje bolezni.

Karmična diagnostika se ukvarja z ugotavljanjem in iskanjem vzrokov, dejavnikov, ki so pripeljali do določenega bolezenskega stanja na fizičnem, čustvenem ali mentalnem področju. Vzroki lahko izvirajo iz obdobja spočetja, ko se je oseba nahajala v maternici, otroštva, kasnejšega obdobja. Vzroke se lahko tudi podeduje od staršev ali prednikov. Lahko pa izvirajo iz katerega prejšnjih življenj. Vsaka stvar, ki jo človek doživi (dobra ali slaba), se zapiše v njegovo biopolje ali auro (izraz, ki ga uporabljajo nekateri terapevti in radiestezisti). Neglede ali je to zavestno ali ne, ali se je zgodilo pred kratkim ali v preteklosti, še zmeraj je v njegovem informacijskem polju in vpliva na njegovo kvaliteto življenja. Človek je podoben računalniku, kamor se te podatki shranjujejo. Dokler se te informacije (programi) ne izbrišejo oz. naredijo neškodljivi za “software”, ostajajo na zavestni ali podzavestni ravni in sčasoma začnejo vplivati na njegovo življenje. Niso namreč vsi programi škodljivi. Nekateri so celo koristni, zaželjeni in brez nekaterih človek kot osebnost tudi ne bi mogel v redu funkcionirati oz. delovati.

Nekaj primerov podzavestnih vzorcev in prepričanj:

  • rojen sem, da trpim
  • ni mi dano biti srečen
  • zdravniki so mi tako dejali
  • za denar je treba garati
  • jaz imam vedno prav in se ne motim
  • strah pred smrtjo, osamljenostjo, revščino, materialnim bivanjem
  • agresija do moških ali žensk, do črncev, židov, določene nacije, narkomanov, alkoholikov…

Karmična diagnostika in terapija sta namreč dva različna pojma.

Karmična diagnostika je primerna za ljudi, ki so pripravljeni in želijo spremembe v svojem življenju. Pred terapijo se pripravijo pogoji za harmonizacijo vseh nivojev. Vezava je Vir, Kreator ali energijska sled vsakega posameznika preko katere se dobi vpogled v prikrite vzorce, ki nas obremenjujejo, da se nam v življenju ponavljajo vedno znova enaki vzorci, situacije, bolezni, ipd…

Komentarji so zaprti.