Dan za PREOBRAZBO

Med vsemi vlogami, ki so ti dane ( ženska, partnerica, mama, uslužbenka, hči..) si morda ne vzameš dovolj časa zase.

Postavi sebe na 1. mesto – VZEMI SI DAN ZASE, saj je samo 1 dan.

Morda živiš v navideznem zavetju, se skrivaš pred neurjem, tiho jokaš v sebi, se počutiš majhna. Nekateri stopijo na dež, se zmočijo vendar gredo naprej, po svoji poti – po POTI, KI JIH PRIPELJE DO NOVEGA DOŽIVETJA. Sedaj si odtis tistega, kar si doživela; zato izražaš to – KAR SI DOŽIVELA. Na tvojem telesu in duši se zazna vsaka rana in bolečina, ki si jo preživela.

Se želiš poglobiti vase in še bolje spoznati? Vabim te na čudovito pot – POT DO SEBE.

V intimni družbi žensk bomo celile čustvene rane, ki smo jih zatajile in jih morda še vedno nosimo s seboj ter blokirajo to, kar si želimo doseči. Zgodila se bo PREOBRAZBA. Okrepila boš svojo notranjo moč, SAMOZAVEST, in ODLOČNOST, pričela boš delovati iz svojega centra – iz CENTRA LJUBEZNI.

Izvedli bomo posebno metodo – CENTER MOČI – za takojšen dvig vibracij.

ZANIMA ME

Verjetno si prebrala že mnogo knjig, bila na različnih predavanjih in misliš, da veš vse v teoriji.

Morda se sprašuješ:

• kako postaviti svojo VREDNOST
  • kako živeti svoje VREDNOTE,
  • kako okrepiti LJUBEZEN DO SEBE,
  • kako slišati svoj NOTRANJI GLAS in mu slediti.

Dan za preobrazbo je NAMENJEN TEBI, tvojim čustvom, najglobljim občutkom, ki si jih morda nekam potlačila.

Privošči si dan ZASE:

• dan ki bo ostal v spominu tvojih celic za zmeraj,
  • dan ko boš lahko v varnem okolju odvrgla svoja bremena,
  • dan ko boš z nežnostjo negovala svojo dušo.

Toplo te vabim v žensko družbo, 15.06.2019 na slovensko obalo.

Sestale se bomo ob 10 uri, skupaj delale, poglabljale svoja občutja in uživale do 18 ure.

Od 13:00 – 15:00 ure bo pavza za kosilo ( ni vključeno v ceno) in sprehod ob morju; v odmorih bo poskrbljeno za zdrave napitke in prigrizke.

Celodnevna delavnica bo potekala po intuitivnem vodstvu v naše NAJVIŠJE DOBRO.

Ženska čuječnost je DARILO SVETU. Ob koncu pomladi, ko so dnevi že daljši in sonce toplejše, jo je idealno ponovno prebuditi. Izkušnja, ki jo boš pridobila, ti ostane ZA VEDNO.

*če še vedno ne veš, zakaj bi se nam pridružila, poglej ta kratek video:

Delavnico, ki ti spremeni življenje, bom vodila, Milena De Viktory, certificirana izvajalka programa Victory, ter drugih energijskih terapij. Imam že dvajset let izkušenj s področja osebnostne in duhovne rasti.

»Dva dni sem se počutila kot prerojena, sicer sem se doma še malo jokala, ko sem se spomnila, kakšne bolečine sem prebolevala, nato je prišlo veliko olajšanje…Še moj sin me je spraševal, kaj je z menoj,..da sem drugačna, kot prej..Tudi na hčerko sem začela gledati drugače..in med nama se je razvil boljši odnos. Po tretjem dnevu sem se začela tudi pogovarjat s sosedi, s katerimi smo bili dolga leta skregani… Hvala. « SNEŽANA, 54 let, Maribor

Kotizacija za udeležbo na celodnevno delavnico je 150€.

Za zgodnje prijave do 14.6.2019 plačaš samo 50€ in prihraniš 100€ .

Če pripelješ še prijateljico (prijava do 8.6.2019) skupaj plačata samo 90€.

POHITI, sprejmem samo 9 žensk, ki bodo deležne svoje preobrazbe.

PRIJAVI SE TUKAJ