S Karmično diagnostiko do sreče in uspeha

  • Karma  pomeni delovanje, pomeni nekaj, kar smo si pridelali v preteklosti, tisto, kar so nam pridelali naši starši, kar smo prinesli iz preteklih življenj, navezuje se tudi na karmo naroda, svojo karmo ima tudi država, obstaja pa tudi karma človeštva na sploh, torej celotne civilizacije. Karma je torej zelo širok pojem in v kolektivni zavesti smo deležni karme tudi od drugih ljudi.
  • Vsi imamo karmo – od nas pa je odvisno, kdaj bomo ozavestili, kaj nas v našem življenju ovira, omejuje, blokira, da npr. nismo zdravi, nimamo dovolj sposobnosti , nismo uspešni, nimamo dovolj poguma, denarja. Marsikdo si želi na hitro uspeti, ali pridobiti nekaj, kar ni njegovo – zato bo lahko nevede naredil  veliko napak – vendar se bo v njegovi karmi to zapisalo, kot negativni dogodek in se mu na drugem področju življenja izkazalo – npr. kot bolezen, nesreča..Ker tega ljudje ne zaznajo, se lahko smilijo sami sebi, kako so ubogi in kako jih je nekaj prizadelo – če bi pogledali širše, bi zaznali, da je vse v njihovem krogu. Torej – kar smo sejali, to bomo poželi.
  • Kdor še vedno ne verjame naravnim zakonom – ki govori: kar boš sejal, to boš požel – mu podam primer: če posadimo krompir, ne moremo pričakovati, da bo zrasla koruza. To je temeljni, naravni zakon in najbolj nazorno pove zakon karme.
  • Torej – če delujemo v dobro, se nam bo to prej ko slej povrnilo. Če iščemo, kako bi brezplačno dobili materialne dobrine, pri tem pa nismo pripravljeni vložiti svojega dela, energije, se bo to tudi obrnilo tako, da ne bomo dobili energije tam, kjer bi jo potrebovali. Morda na čustvenem področju – po zakonu narave je potrebno ravnovesje in narava poskrbi, da se vse uravna.

 

  • KAKŠNO JE NAŠE ŽIVLJENJE SEDAJ IN KAJ VSE NAS JE PRIPELJALO DO TEGA STANJA?
  • Skupaj zmoremo spreminjat svoje življenje
  • Kaj je karmična diagnostika in kako nam lahko pomaga v vsakdanjem življenju, na vseh področjih??

S POMOČJO KARMIČNE DIAGNOSTIKE SPOZNAMO VZROKE ZA NASTANEK BOLEZNI IN ČUSTVENIH BOLEČIN, VZPOSTAVIMO STIK S SEBOJ IN JIH ODPRAVIMO.

  • Kdo je kreator naše karme in kako se rešiti starih, omejujočih vzorcev?
  • Kako karma VPLIVA NA NAŠE ODNOSE?

NA VSA TA VPRAŠANJA BOMO DOBILI ODGOVORE V NAŠEM SREČANJU V KOPRU

V SREDO 27.11.2019, OB 18. URI SE DOBIMO NA Dolinska cesta 1D – ( vhod z zadnje strani, za Caffe Bellavita, stavba Capris okna. )

v prostorih: Body&Mind&Soul Connection

SREČANJE JE BREZPLAČNO.