Doživljanje magičnih zvokov

Doživljanje magičnega zvoka

planetarnih  gongov Zemlje, Jupitra in Neptuna, pojočih posod, oceanskega bobna in ostalih instrumentov. Gong je instrument, ki izvira iz Perzije in se je že pred 3000 leti uporabljal za sproščanje in celjenje človeškega telesa. V sozvočju teh zvokov in vibracij se naše misli lahko ustavijo, da se prepustimo čutenju delovanja vibracije v našem telesu. Pride do globoke sprostitve, stanja, ki mu pravimo  budno sanjanje, kajti veš, da si tukaj, pa vendar v nekem svojem svetu. Lahko doživimo popotovaje in se izgubimo v neskončnosti in večnosti vesolja in našega obstoja. Po 45 minutah smo osveženi in spočiti z novimi spoznanji o svojih telesnih, čustvenih, miselnih obremenitvah ali neugodjih, ki jih tovorimo s seboj v naših življenjih.
Z igranjem na te instrumente in izvajanje zvočnih srečanj in meditacij se ukvarjam že vrsto let. Moje poslanstvo je pomagati ljudem z vibracijo, da se sprostijo, ozavestijo in odložijo bolečine  in neugodja, ki so del naših življenj.

Vabim vas, da se predate zvokom in vibracijam  brezpogojne ljubezni z najvišjo namero sprejemanja in ljubezni do nas samih,naše duše, našega telesa, našega poslanstva.

Dobimo se  v četrtek 10. Aprila 2014 ob 18 uri, v prostorih Planeta znanja, Partizanska c. 25, Slovenska Bistrica.

Potrebujete vse za udobno  in toplo ležanje in stekleničko vode, ki bo ujela ugodne informacije in bo delovala tudi od znotraj.

Prijave obvezne na info@drustvo-feniks.si, ali na 051 413 354.

Vabim vas, da skupaj doživimo  magičnost delovanja vibracije gongov.