Kako hitreje do pozitivnih sprememb v življenju?

Če želimo hitreje do pozitivnih sprememb v življenju, nam lahko pri doseganju hitrih rezultatov v veliki meri pomaga hipnoza, saj nam omogoča vstop v del uma, kjer so arhivirani vsi podatki, vsa prepričanja in vsi strahovi. Želela bi poudariti, da se večine destruktivnih prepričanj ne zavedamo, čutimo jih samo kot negativne posledice  v naših življenjih. Če npr. v sebi nosimo prepričanje, da je moški nadrejen ženski, bomo v svoje življenje vedno pritegnili osebe, ki bodo potrjevale to prepričanje. Ne glede na naše zavestne želje. Če ima takšno prepričanje ženska oseba, bo najverjetneje zelo nezadovoljna v svojem partnerskem odnosu. Takšen odnos bo ustvarjala, vse dokler na podzavestni ravni ne spremeni tega prepričanja.

Vabim vas na delavnico hipnoterapije in samohipnoze, kjer bomo spoznali, kako lahko sami uravnavamo naše misli in si na preprost in lahek način spreminjamo naše podzavestne vzorce.

v soboto, 20.6.2015 ob 14.30 na Eko točki (Parenzana) v Dekanih.

Milena De Viktory, certificirana kot praktik hipnoze se že nekaj let ukvarja s hipnozo. Kot hipnoterapevtka ljudem pomaga, da izboljšajo kakovost svojega življenja in ustvarjajo pozitivne spremembe tam, kjer se jim zdi, da jih potrebujejo. Navajamo samo nekaj področij, kjer nam lahko tehnika hipnoze spremeni življenje:

• lajšanje in odprava stresa (izboljša in spremeni se način našega odzivanja na stresne situacije);
  • pomoč in odprava depresivnih obolenj (iščejo in odpravljajo se vzroki za nastale težave);
  • čiščenje negativnih občutkov (žalovanje, občutki krivde, čustvene blokade, potlačena čustva);
  • pomoč pri premagovanju  in preprečevanju kronične utrujenosti, izčrpanosti, izgorelosti;
  • pomoč pri vzpostavitvi zdravih partnerskih odnosov in razmerij;
  • pomoč pri izboljšanju samopodobe in samozavesti;
  • izboljšanje učnih sposobnosti – izboljšanje kakovosti učenja in posledično učnih rezultatov;
  • izboljšanje športnih dosežkov;
  • izboljšanje spomina;
  • motnje hranjenja: – pomoč pri hujšanju – kompulzivno prenajedanje – bulimija
    – anoreksija
  • – prenehanje kajenja
  • – prenehanje jecljanja
  • – odprava strahu pred javnim nastopanjem (pomoč pri soočanju s tremo)
  • – pomoč pri odpravi različnih strahov in fobij – lajšanje in odprava glavobolov (migrenskih ali splošnih);
  • in še več.

O tem boste lahko podrobno izvedeli in se še globlje spoznali/proučili na našem skupnem druženju. Možen bo tudi individualen pogovor s terapevtko.

Dobrodošel prispevek. Prijave: Info@drustvo-feniks.si, 051 413 354

ali zdravp@gmail.com ali 031 734 478.