Postavitev družine

Smo ravno v času, ko presojamo, kako uspešno smo zaključili leto 2013 in pripravljamo načrte in ustvarjamo želje za leto 2014. Sistemske postavitve vam pri tem lahko omogočijo, da prave želje postanejo resničnost že v letu 2014.
Če želite resnično uvideti, sprejeti vse svoje dejanske energetske potenciale ter potenciale lastnega družinskega sistema in težave v vašem življenju obrniti v nekaj dobrega, potem ste vabljeni na delavnico Postavitev družine: sreča v družini in Bazi postavitve, ki potekajo po femenološki metodi Berta Hellingerja in kitajski metafiziki.

Delavnica poteka v soboto, 29. marca 2014, od 9. do 19. ure v Celju, v sodelovanju in v prostorih Društva Feniks, Cesta na grad 10, Celje.

postavitev-srecne-druzineDelavnica Postavitev družine po metodi Berta Hellingerja – Postavitev družine razrešuje odnos s samim seboj (zdravje), odnos s starši, z otroki, s partnerjem, odnos z vsemi, ki pripadajo družini. Metoda Postavitev družine je posebna metoda, ki temelji na dejstvu, da je uspešna šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim sistemom. Namenjena je iskanju rešitev, ki so povezane s težavami v družini. Na fenomenološki način nam pomaga, da pridemo v stik z ljubeznijo, ki nas resnično zdravi. S tem drugače sprejemamo sebe in naše družinske člane. Dobimo uvid v naš družinski sistem, kar nam daje novo življenjsko moč. Postavitev družine je zasnovana na fenomenološkem pristopu, ki ga je razvil Bert Hellinger s svojim dolgoletnim delom in je razširjena v več kot štiridesetih državah po svetu. Za udeležbo na delavnici je zaželeno, da se nariše družinski drevo.

Delavnica BaZi energetske sistemske postavitve – 5 elementov – BaZi energetska postavitev je ponovna povezava z vsemi življenjskimi viri, talenti in priložnostmi. Na podlagi strukture, dinamike in energije petih elementov v postavitvi najprej dobimo uvid, kje ni moči in kaj je potrebno narediti, da se moč pridobi. Pogoj za izvedbo Bazi energetske postavitve je priprava Bazi karte, zato potrebujemo datum rojstva (leto, mesec, dan in uro) osebe. Ob prijavi vsaj dva dni prej je potrebno posredovati zgoraj navedene podatke zaradi priprave opisa Bazi karte.
Zaradi posebnega načina dela, vas prosim, da se na delavnico predhodno prijavite.

Prijave in dodatne informacije:

GSM: 051 413 354
e-mail: milena.de.viktory@amis.net

CENA delavnice za tiste, ki želijo postavitev je 130 EUR (z DDV): v ceno je vključena velika postavitev in mala postavitev za udeleženca in še ena udeležba z malo postavitvijo na naslednjih delavnicah ter prigrizki med odmori.

Za vse udeležence brez postavitve je med 9. in 12. uro brezplačna.

Če se želite delavnice brez postavitve udeležiti cel dan je cena 24 EUR.