Zdravje in vitalnost

26 decembra, 2013 Objavil: Kategorija: Blog, Zdravje Ni komentarjev

 Človeku je dano zdravje, z ljubeznijo.

Zdravje je naša največja vrednota in temeljna pravica. Ko smo zdravi in zadovoljni, smo pripravljeni na vsakdanje življenjske izzive, ki nam omogočajo izbiro kvalitetnejšega bivanja.

zdravje-je-zivljenjeZa ohranjanje zdravega življenjskega sloga so najpomembnejši: dihanje, zadostna količina popite vode, uravnoteženo prehranjevanje, vsakodnevno gibanje – najbolje na svežem zraku.

Da vse te elemente pravilno uvrščamo v naš vsakdanjik, pa je potrebna tudi pozitivna miselna naravnanost. Naše misli nam vsak dan krojijo naš dan, naš življenjski slog, naše počutje in posledično s tem tudi zdravje.

Zdravje je skupek sestavin, ki nam jih je življenje ponudilo, da sestavimo sebe – človeka kot celoto.

Prav tako, kot so počasi kuhale naše babice z ljubeznijo in pozornostjo vnesle vse sestavine, da so skuhale najboljšo juho, nas življenje in situacije, ki jih srečujemo  – oblikuje, počasi, vztrajno.

 Kar je v naših mislih, se počasi, vendar vztrajno oblikuje v resničnost.

 Koliko časa potrebujemo, da se zavedamo svojih misli, koliko vode preteče, da se naše misli uresničijo?

Tega nihče ne ve – ker je odvisno od delovanja in vseh situacij, ki so v danem trenutku prisotne.

Ko bomo delovali v smeri zdravja, ga bomo tudi deležni.

 Človeku je dano zdravje z Ljubeznijo, rojeni smo iz ljubezni!

tvoje-telo-je-sveta-dezelaTVOJE TELO JE TEMPELJ, ZATO Z NJIM DOBRO RAVNAJ IN GA VARUJ. S seboj ravnaj tako, kot želiš, da bi drugi ravnali s teboj, bodi prijazen, dober in spoštljiv. Tvoj odnos do sebe odraža odnos do drugih. Če sebe ne ljubiš in sprejemaš takšnega, kot si, kako boš druge sprejemal? SI PA TUDI VEČ, KOT SAMO TELO. TVOJA NOTRANJOST JE TIHA ISKRA, KI ČAKA, DA JO ODKRIJEŠ, DA SE JI PRIBLIŽAŠ IN SE SREČATA.

TIHO IN MIRNO, kot ptica na veji čaka, da odkriješ svojo dušo in se ji v MIRU približaš. Tako se ptica (Ljubezen) sama vsede nate. Tvoja preteklost te označuje, SOOČI se s svojo svetlo in temno stranjo.

Vabim te na potovanje po tvoji notranjosti, da odkriješ o sebi več,kot si morda kdaj slutil. Prvi korak je narejen, TUKAJ SI ZATO, DA SE PREDAŠ ŽIVLJENJU IN ZDRAVJU. DANES JE MOČ V TEBI, DANES JE TVOJ DAN,da se odločiš za ZDRAVJE. Danes je dan, ko lahko znova zadihaš, brez omejitev, brez bremen, brez strahov. Danes je dan, ko boš spoznal, kaj te osrečuje in kaj storiti, da se rešiš bremen preteklosti.

 S pomočjo izobraževanj, preteklih izkušenj in večnih resnic ti lahko enostavno pomagam k ozdravitvi. ODLOČI SE ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE. In telo ti bo hvaležno, vsak dan ti bo vračalo z dobrim razpoloženjem in trdnim zdravjem.

VSE NAŠE »BOLEZNI«

SO posledica neravnovesja v umu, kar se kasneje pokaže na telesu.

Komentarji so zaprti.