Access Bars – osebna seansa

2 decembra, 2014 Objavil: Kategorija: Blog, Osebna rast, Zdravje Ni komentarjev

Metamorfna tehnika

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti?

Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Se spominjate zadnjega trenutka v vašem življenju, ko ste bili popolnoma sproščeni, negovani in je bilo poskrbljeno za vas? Ali pa je že malo predolgo odkar ste prejeli zdravljenje in prijaznost brez kakršnegakoli obsojanja vašega telesa in bitja?

Ste vedeli, da je v vaši glavi 32 točk, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali? Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju. To je priložnost, da se znebite vsega.

Vsako izvajanje točk lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto, da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Točke so pomagale tisočem ljudem spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, nervozami, stresom in veliko več.

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega.

Barsi vsebujejo vsa naša stališča, misli, občutke, čustva, odločitve, obsojanja ter prepričanja iz vseh naših življenj, ki so energetsko shranjeni v možganih. Z nežnim dotikom teh točk opuščamo stare energije, ki so zaklenjene v možganih in našem telesu. Ko so barsi enkrat aktivirani, vodijo k izjemnim spremembam v našem življenju na lahkoten način. Podobno je, kot če bi prižgali luč v naši hiši: ko pritisnete na stikalo, luč razsvetli cel prostor. Tako aktivirani barsi omogočajo, da pride Svetloba v naša življenja. Energija Vesolja nam postaja dosegljiva in to pogosto občutimo kot večjo umirjenost, lahkotnost, veselje ter radost v življenju.

 

 

Komentarji so zaprti.