Bioenergijsko celostno zdravljenje

19 junija, 2017 Objavil: Kategorija: Terapije Ni komentarjev

Bioenergija je beseda novejšega izvora, s katero označujemo obliko kozmične ali univerzalne energije, ki prežema vse obstoječe oblike življenja v Kozmosu. Lahko bi ji rekli tudi osnovni vir življenja. V zgodovini razvoja človeka se pojavlja veliko imen, ki so pomensko enaka bioenergiji. Tako je zelo razširjeno ime prana (v sanskrtu pomeni absolutna energija), kakor tudi chi, orgonska energija in drugo. Vsa ta imena se nanašajo na isti pojem energetske narave vsega bivanja.

Bioenergijo imajo vsa živa bitja. Bioenergija ni posebna moč, ni nič nadnaravnega, ima jo vsakdo, poseduje pa jo vsak v določeni meri.

Bioterapija je zdravljenje s sevanjem bioenergije.

Bioterapija je medicinsko preverjena metoda komplementarne medicine in je uradno priznana v Evropski uniji in mnogih državah po svetu.

Pri delu sem prevodnik energije univerzuma, vesolja, saj smo vsi ljudje del celote. Bolezen in težave, ki se pojavijo na psihični in fizični ravni, so le odraz konfliktov, motenega pretoka energije znotraj nas in se pojavijo zato, da nas opozarjajo, da moramo nekaj spremeniti v svojem razmišljanju, govorjenju in delovanju. Vsaka slaba misel, beseda in dejanje ovira pretok energije, ravno zato je pomembno, da smo pozitivni na vseh področjih našega življenja.

Komentarji so zaprti.